2015年第8屆 Freshmusic Awards「年度最佳演奏專輯獎」/ Homeland won 'Best Instrumental Album' by the 2015 Fr


Thank you for the FMA jury committee composed of the music critics and professionals from Singapore, Malaysia and Taiwan, for selecting Vincent Hsu's "Homeland" as the "Best Instrumental Album" released in 2014. We're honored to win the 8th Freshmusic Awards!

“不安分、不妥協、不巴結" 是Freshmusic 音樂雜誌的宗旨。他們是幾個在新加坡有志一同的人一起經營的音樂部落格, 而FMA (Freshmusic Awards) 是他們希望透過獎項的實質推廣, 讓更多音樂心血被看見的一份珍貴理想。

2015年由20位來自新加坡、馬來西亞、台灣三地的傳媒組成的評選團, 選出了第八屆 Freshmusic Awards 各個獎項的得主。這次的傳媒評審團成員包括了電台DJ與音樂總監、報章雜誌記者與編輯、線上媒體記者與樂評人。

我們很珍惜被第八屆FMA選為最佳演奏專輯的機會, 謝謝他們讓「Homeland」得以被更多人聽見。演奏類雖難以共同評斷, 但謝謝FMA秉持著讓演奏作品觸及更多角落的初衷, 希望大家也能繼續支持更多演奏類創作者的心血喔。

完整第八屆FMA得獎名單, 請見此連結

Freshmusic 音樂雜誌 FB Page


Featured Posts
Recent Posts